Скільки інфікованих COVID-19 буде в Україні під Новий рік: лікарка озвучила прогноз (ВІДЕО)

Кількість хворих зростає швидкими темпами

Коронавірус в Україні не збавляє обертів.

Лікарка-імунологиня розповіла, що до Нового року щодобовий приріст нових випадків зараження коронавірусом в Україні може сягнути позначки 15 тисяч.

Втім, за оцінками лікарки, Україна «не дуже близька» до збільшення захворюваності на COVID-19 на рівні 20 тисяч за добу.

Мені все-таки здається, ми не повинні дійти до цієї цифри. Я думаю, це буде врегульовано раніше. Напевно, ми не будемо чекати найкритичнішого сценарію, – зауважила Алла Волоха.

Про необхідність запровадження локдауну в країні варто говорити, коли в лікарнях не залишиться вільних ліжок та почнуть розгортати польові шпиталі, розповіла імунологиня. Оскільки головним критерієм у питанні жорсткої ізоляції українців є саме наявність вільних ліжок у лікарнях.

 У деяких регіонах вони вже майже всі заповнені, і тоді вже постає питання польових шпиталів. Якщо вже будуть розгортати польові шпиталі, то, напевно, варто задуматися хоча б про частковий локдаун, – сказала вона.

Джерело: Оbozrevatel

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень