Скільки грошей передбачають з бюджету Рівного на утримання «Будинку ветеранів»

Його відкрив власним коштом один з кандидатів у мери міста

Фото з мережі

«Будинок ветеранів» стане комунальним закладом. Відповідний проєкт рішення опублікований на сайті Рівненської міської ради, повідомляє РАДІО ТРЕК.

Заклад підпорядковуватиметься міському управлінню соцзахисту населення.

Передбачається, що у «Будинку ветеранів» працюватиме 9 осіб.

В профільному управлінні вже порахували витрати з бюджету на утримання закладу та його працівників:

 - Орієнтовна потреба в коштах на 8 місяців поточного року буде становити 852017,0 грн, з яких 595917,00 на заробітну плату на нарахування на неї, 176000,00 грн – на плату комунальних послуг та 80100,00 грн на придбання предметів і матеріалів, необхідних для організації надання послуг.

 

Заклад буде відкритим простором для проведення публічних заходів, надання психологічної підтримки, підвищення поінформованості, координації діяльності громадських організацій, що сприятиме покращенню стану самопочуття учасників бойових дій, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій.

 

Створення закладу сприятиме позитивному ставленню жителів територіальної громади до потреб отримувачів послуг, формуванню в суспільстві атмосфери співчуття, закріпленню шанобливого до них ставлення, - йдеться у документі.

«Отримувачами послуг» у закладі будуть, як і раніше –

учасники АТО/ООС та їхні сім'ї, а також родичі загиблих у Революції Гідності.

Проєкт рішення розглядатимуть на сесії Рівнеради. Як повідомляють у мерії, депутатів збирають 15 квітня, на «бюджетне засідання».

Фото з мережі

Варто зазначити, що ветерани та добровольці активно користуються послугами «Будинку ветеранів». У соцмережах саме добровольці часто дякують за надану там психологічну реабілітацію, допомогу духівників та соцпрацівників. А ще за консультації ветеранам, які планують відкривати власну справу.

До слова, «Будинок ветеранів» торік відкрив один з кандидатів на посаду мера Рівного Віктор Шакирзян. Нині він займає посаду секретаря Рівнеради,

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень