Більше 20 тисяч гривень за вихідні, або Чому фонтан у парку Шевченка не запускають

Розповідає директор парку

Каскадні фонтани у рівненському парку Шевченка – відоме серед рівнян місце, зокрема й тому, що майже не працює. Ми запитали у директора парку Андрія Черепанова, чому їх досі не відремонтували. Чиновник каже, з міського бюджету не виділяють грошей:

В нас розроблена документація по обстеженню, в нас готовий висновок експертів щодо необхідності капітальних робіт – на даний час в програмі в нас закладено кошти - 3 млн грн на цей рік на ремонт каскадів. Ми готові до початку будівельних робіт, але кошти нам міська рада не виділяє. Своїми ж коштами ми це не зробимо.

Директор парку Шевченка каже, що каскад планують запустити на День Незалежності – 24 серпня. Минулого року його запуск на два дні обішйовся у понад 20 тисяч гривень через те, що відсутня гідроізоляція, тож труби не тримають воду. Тиск води потрібно постійно підтримувати, закачуючи нову на місце тої, яка витекла. Якщо відремонтувати каскад – проблема зникне.

Раз закачати, заплатити 15 тисяч за воду, а далі вона циркулюватиме по колу в системі, - каже Андрій Черепанов.

За словами Андрія Черепанова, нині недофінансування парку становить 30%. У сезон, коли працюють атракціони, працівникам парку легше – зона відпочинку сама може заробляти.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень