Скільки коштує наймодніша сумка зими 2022 (ФОТО)

Таку обрали Кім Кардаш'ян, Дуа Ліпа та багато інших селебрітіс

Експерти стверджують, що сумочка Balenciaga Le Cagole є вже ледь не у всіх знаменитостей. При цьому журнал Vogue днями назвав її наймоднішим аксесуаром зими 2022.

Популярність моделі була прогнозована, адже минулого року галасу у світі моди наробила мотоциклетна сумка Balenciaga City Bag. З такою моделлю на тижнях моди у Нью-Йорку можна було побачити чимало гостей. А знаменитості зробили ставку на сумку, що вийшла восени 2021 року.

Джулія Фокс ФОТО Vogue

Дуа Ліпа ФОТО Vogue

Le Cagole – це заокруглена версія мотоциклетної сумки, й дещо нагадує круасан.

Модель доповнюють пряжки, кіски, люстерко у формі сердечка. Крім базового чорного, придбати сумку можна у рожевому, червоному, апельсиновому, жовтому й зеленому кольорах, а також у кольорі металік. 

На офіційному сайті Balenciaga вартість сумки у розмірі XS становить 2100$, відповідно до курсу, у гривнях ціна становить 59 325 грн. Стандартний розмір коштує 2790$.

В Україні на офіційних майданчиках цієї моделі в продажу ми не знайшли. Міні модель сумки на одному сайті обіцяють доставити за 3 тижні, і просять 9240 грн. На китайському AliExpress схожої моделі теж немає.

https://www.instagram.com/p/CZb4ZznoLZI/

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень