Сказала про це Зеленському: Донька загиблого Героя з м. Рівне мріє придбати «Джавеліна». Для ЗСУ (ФОТО)

Іринка вже передала військовим Три авто та Три тепловізори!

Ліворуч вгорі - ілюстративне фото воїна з "Джавеліном". На передньому плані: Іринка та Президент України

Зворушлива історія набула розголосу під час завершення новорічно-різдвяного збору коштів та передачі подарунків «Дітям загиблих Героїв» м. Рівне.

Таких дітей, для яких ці новорічні та різдвяні свята вперше пройдуть «без батька» в Рівному – 53. Для них і збиралися гроші, їм і робилися подарунки.

При цьому, директор благодійного фонду «Гарна справа» розповіла зворушливу історію Іринки Васильєвої, яка втратила на Війні батька, але перебрала його кращі риси і тепер робить все, аби допомогти бригаді, в якій служив її батько-герой Олександр Васильєв:

Один із автомобілів, що їх 14 бригада отримала "Від Іринки"

Фантастична дівчинка!

 

Зовсім юна рівнянка, Іринка Васильєва в свої сім років, завдяки власному волонтерству, вже передала у військову бригаду, де служив її батько лейтенант Олександр Васильєв, три автомобілі і три тепловізори.

 

Погодьтесь, далеко не кожному дорослому таке під силу!

 

Вже більше як півроку Іринка робить квіткові віночки і продає їх на різноманітних ярмарках, а також у себе на сторінках в соцмережах. Всі кошти від продажів віддає на потреби військових.

 

В її кімнаті таких віночків різних кольорів і з різними квітами безліч – всі чекають на своїх покупців. А ще в дитячій кімнаті поряд з портретом загиблого Тата-Героя багато українських прапорів з написами від військових.

 

7-річна Іринка Васильєва робить значно більше ніж може мала дитина для Перемоги ЗСУ. Але такий вже в неї характер – наполегливий і впертий, як і в лейтенанта Олександра Васильєва.

 

Тому на врученні їй Державної нагороди Президентом України, вона знайшла можливість тихенько запитати у Володимира Зеленського: «А де можна купити джавелін?». Бо джавелін сьогодні її дитяча мрія.

 

І попри все, маленька Іринка, як і всі дівчатка любить і колекціонує ляльки «L.O.L.». З останньою ми і завітали до неї в гості. Я купила три найкращі віночки, і вам раджу зробити замовлення на її Instagram сторінці: https://bit.ly/3Ioafeh

 

Можливо ми допоможемо зробити її мрію реальністю, хто зна...

Фото з Інстаграм-сторінки Іринки Васильєвої: Іринка з тепловізором, Іринка з віночками

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень