«Вишенька — на торті»: у Рівному повернули премії Третяку і заступникам (ФОТО)

За «важку» працю надбавку отримуватимуть ще кілька посадовців

Сьогодні у Рівному відбулося засідання сесії депутатів міської ради. Окрім важливих і не дуже для суспільства питань, депутати потурбувалися про фінансовий стан керівників міста. Зокрема, попри війну і суттєві економічні втрати, депутати повернули премії посадовцям. Про це повідомила міська депутатка Галина Кульчинська.

Депутатка Рівнеради — Галина Кульчинська

Про результати роботи міських обранців на сесії вона розмістила допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Зокрема, Галина Кульчинська зауважила таке (подаємо текст без змін):

«Вишенька — на торті» сьогоднішнього засідання:

депутати скасували своє попереднє рішення про відміну на строк дії воєнного стану в Україні премій міським чиновникам і знову, як і просив міський голова, повернули премії йому, його заступникам, керуючій справами виконавчого комітету, директорам департаментів, начальникам управлінь та їхнім заступникам.

Так і написали в рішенні Рівнеради: «1.2. Виключити з тексту рішення пункт 2. У зв'язку цим вважати пункт 3 рішення відповідно пунктом 2».

І, якщо за це рішення голосували депутати Третяк, Шакирзян, Котляров і Харковець (вони ж і отримувачі премії), тоді це грубе порушення, яке називається конфлікт інтересів і, відповідно, судова справа.

Крім «вишеньки — на торті», було й багато чого іншого «солоденького»:

- своїм голосуванням депутатська більшість Рівнеради віддала в приватну власність майже 6 соток землі прибудинкової території в самісінькому центрі міста на майдані Незалежності, 5 (це там де магазин «Антошка»), попередньо не цікавлячись думкою мешканців багатоповерхового будинку за цією адресою;

- голосами тієї ж провладної депутатської більшості, з наших з вами грошей (це називається міський бюджет) віддали 16,2 млн. грн.(!) приватній компанії «Рівнетеплоенерго» на нібито компенсацію тарифів, які наче б то були недообліковані попередньої зими;

- щедро роздали на продаж під земельні аукціони (у воєнний-то час!) немалі площі нашої з вами міської земельки...

Я і мої колеги Сергій Васильчук, Олександр Нестерук, Олена Нездюр-Дика не дали жодного голосу в голосуваннях за ці рішення. На жаль, фракція «Батьківщина» в меншості в Рівнераді і наші голоси не зіграли своєї ролі. Не забудьте поцікавитися, як голосував депутат, за якого ви голосували, бо кожен обраний депутат місцевої ради є виразом волі своєї громади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень