Зеленський відповів на вимогу українців запровадити візовий режим з Білоруссю (ФОТО)

Незабаром білорусам може знадобитися віза

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Після того, як із 1 липня запрацював візовий режим для росіян, українців почало турбувати аналогічне питання щодо Білорусі.

Петицію з проханням запровадити візовий режим для громадян Білорусі, яка з’явилася на сайті Офісу президента, підтримали понад 25 000 українців, тож Володимир Зеленський відповів на неї.

Очільник держави контролює питання перетину українського кордону громадянами Білорусі. Наразі білоруси не можуть в’їхати до нашої країни через окремі пункти пропуску, закриті особливим розпорядженням Кабміну.

 

Єдиний шлях для перетину кордону залишився на Волині — щоб охочі повернутися до країни українці могли це здійснити.

Досі питання про запровадження віз для білоруських громадян не порушували, але громадський резонанс демонструє наявність такого запиту.

Зараз Кабінету Міністрів України запропоновано розглянути порушене в електронній петиції питання відповідно до компетенції, а також продовжити відповідну роботу з урахуванням розвитку ситуації, реалізації заходів щодо захисту національних інтересів нашої держави та її громадян, – зауважив Володимир Зеленський.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень