«Українці скоро рулитимуть на Брайтоні. От побачите»: їх там зараз лише 500, але… (ФОТО)

Чи хай краще повертаються в Україну?

Публікуємо блог, який зараз активно поширюють в соцмережах. Його написала українка Maryna Tkachenko, яка нині перебуває у Брайтоні. Це квартал Нью-Йорка, в якому колись домінували вихідці з СРСР.

Ось її розповідь:

- Українці повністю змінили портрет біженця у світі, - сказав мені 70-річний британець, якого я пригостила власноруч зліпленими варениками з картоплею на одному з заходів, організованих на честь Івана Купала.

Смакуючи вареники й розглядаючи мою вишиванку, він продовжував:

- Ви розумієте, що ви зробили?

В Брайтон приїхало більше ніж 500 українців і ви повністю змінили портрет біженця.

Зазвичай біженці - це додаткове навантаження на всю систему. Це безробітні, це люди які не знають мову, яких потрібно годувати й одягати.

Але українці виявились не такими – ви всього за пару місяців стали помітною силою в місті.

 

Ви швидко вчитесь, ви працьовиті. Ви не чекаєте, а шукаєте роботу.

 

От ви, наприклад, кажете, що з першого дня війни працюєте онлайн, при цьому маєте сина і сьогодні не полінувались, а приготували українську страву і принесли її на свято, ходите і всіх пригощаєте, і ще й в гарній традиційній сукні.

- Ми вже відчули зміни, а що ж буде, коли ви вивчите мову? Замість того, щоб створювати проблеми, ви даєте нам приклад, як можна діяти, й це шалено мотивує!

У вашій країні війна, ваші домівки зруйновані, а ви посміхаєтесь, думаєте про бізнес і щоб пошвидше стати на ноги й підтримувати Україну. Ми всі в захваті від вас!

Ви - приклад і натхнення для усіх британців, повірте мені, я прожив довге життя. От побачите, зовсім скоро українці будуть рулити в Брайтоні.

Так, ми такі!

Бо ми найсильніша і найкрутіша нація світу.

Україна понад усе, не підведемо!

Порулимо трохи в Брайтоні, а далі повернемось до неньки)))

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень