«ПриватБанк» несподівано урізає клієнтам кредитний ліміт: У чому причина

Ліміт на картці може змінитися будь-якої миті

«ПриватБанк» почав зменшувати українцям кредитні ліміти на оплату частинами.

На сайті Мінфіну один з українців пояснив, що кредитний ліміт банк зменшив після того, як він достроково погасив кредит.

На карті був кредитний ліміт з оплати частинами 44 тис. гривень. У липні взяв товар на суму 35 тис. гривень у кредит на п'ять платежів. Наступного місяця кредит повністю погасив, і ліміт знизили до 29 тис. гривень, – написав клієнт банку та додав, що він легально працює у ЗСУ.

Під скаргою клієнта на сайті пожалілися на зниження ліміту й інші українці:

У мене та сама ситуація, оплата частинами на шість місяців, дострокове погашення кредиту за один місяць (!!!), і банк з мене зняв 23 тис. гривень за використання кредиту, — написав клієнт з ніком lasttrain1864.

Спеціалісти банку пояснили:

Щодня система перевіряє в автоматичному режимі багато чинників, за якими видається кредитування (наявність кредиту в інших установах, протерміновані платежі, та ще багато іншого).

 

Розуміємо, що для вас зменшення ліміту могло стати несподіванкою.  Ви можете перевіряти ліміт раз на декілька днів, бо змінитися він може в будь-яку миті.

Джерело: Новини.Live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень