

Один із варіантів першої страви, який буде до вподоби малим гурманам
Суп з вершками і сиром «Ненажера» допоможе швидко розправитись з голодом. Він дуже ситний і поживний, тож навряд чи підійде для щоденних частувань. А от раз на тиждень – саме те, що треба, аби задовольнити навіть найбільш прискіпливих гурманів.
Смак та аромат – просто неперевершений!
Починаємо з нарізки овочів: цибулю, моркву і картоплю наріжте на дрібні кубики. Подрібніть зелень.
Фарш треба обсмажити на сковороді. При цьому використовуйте зовсім небагато олії і ретельно перемішуйте шматочки. Необхідно, щоб вони не збивалися у надто великі шматки. На фінальному етапі приготування фаршу потрібно додати до нього свіжу зелень і спеції.
За бажанням можна взяти ще й трошки часнику (1-2 зубчики).
Окремо приготуйте овочі: спершу обсмажте цибулю, потім додайте моркву і картоплю. Щойно інгредієнти трохи підсмажаться, пересипте їх в каструлю і залийте водою.
Варіть суп до повної готовності картоплі. Доки варяться овочі, натріть сир на крупній тертці.
Якщо хочете зробити смак супу більш насиченим, то можна взяти не тільки плавлений сирок, а й будь-який твердий сир з вираженим смаком і ароматом.
Прекрасно підійде, наприклад, чеддер. На фінальному етапі готовності овочевого бульйону потрібно додати сир і вершки. Варіть суп ще 10 хвилин і тоді знімайте з вогню.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ
Українські водії отримують штраф за користування додатком «Дія»
Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Поплавського, в якому замість дружини – прислуга
Час є до 15 травня: ПриватБанк повідомив про важливі зміни для власників карток і Приват24
Таких смачних дерунів ви ще не їли. Тепер готуватимете лише за цим рецептом
Оселедець замість таблеток: яка користь улюбленої риби
Салат на кожен день – з простих продуктів і без м’яса: Щоб приготувати, треба 10 хвилин
Виходить, прикмети працюють: відома статистка народження дітей на Рівненщині
7-річний хлопчик підпалив «Парк розваг» у Києві: евакуювали 200 людей, постраждала 8-річна дівчинка (ФОТО)
Домашні цукерки початку 90-х років, смак дитинства. З недорогих продуктів виходять, наче магазинні
Чому краще купувати сірий, а не червоний фарш: Колір і свіжість м'яса
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774