Виходить, прикмети працюють: відома статистка народження дітей на Рівненщині

Але відрив між хлопчиками та дівчатками — невеликий

9542 дитини народилися торік на Рівненщині. І це на пів сотні більше, аніж було роком раніше. Таким чином Рівненщина перебуває у переліку областей, де найкращі показники народжуваності. Найбільше родин, які стали батьками, а це майже 3 тисячі новонароджених, зареєстрували у Рівненському районі.

Втім, зауважують чиновники, у порівнянні з періодом до повномасштабної війни, кількість народжень в області зменшилася на тисячу.

Щодо імен, якими найчастіше називали малюків, то серед хлопчиків найпопулярнішими були Артем, Марк і Богдан, а дівчаток називали Анна, Єва і Вікторія. Разом з тим залишається мода на старовинні імена.

До прикладу, в нашій області є дівчинка Агафія та хлопчик Арей, що з грецького означає Бог війни.

До слова, за прикметами, якщо хлопчиків народжується більше, це — до війни. Мовляв, завжди перед війнами народжувалося більше майбутніх воїнів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень