7-річний хлопчик підпалив «Парк розваг» у Києві: евакуювали 200 людей, постраждала 8-річна дівчинка (ФОТО)

У поліції провели розслідування

У Києві в суботу, 13 січня, виникло загоряння в торгово-розважальному центрі «Космополіт» у Соломʼянському районі. Пожежу ліквідували, з будівлі евакуювали близько 200 людей, троє осіб звернулися за допомогою медиків. Серед постраждалих – 8-річна дівчинка.

Поліцейські встановили, що ігрову зону в ТРЦ підпалив 7-річний хлопчик.

- Під час проведення огляду місця події та опрацювання відео з камер внутрішнього спостереження, поліцейські у співпраці зі службою безпеки ТРЦ встановили, що пожежа виникла внаслідок умисного підпалу, який здійснив 7-річний хлопчик – відвідувач парку розваг, -  пише Національна поліція України.

Правоохоронці зазначають, що батьків разом із дитиною запросили до Солом’янського управління поліції для дачі показів, за цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень