Сімейних радниць із Рівного відзначили на загальноукраїнському рівні (ФОТО)

За ефективну роботу

На фото: Олена Бобровська, Любов Романюк, Іванна Смачило, Ліана Діновська та Оксана Сальчук

Напередодні рівненська делегація під керівництвом начальника обласного  управління юстиції Оксани Сальчук взяла участь у всеукраїнській онлайн-конференції щодо захисту прав дітей і жінок, які постраждали від насилля. На заході Рівненщину представили працівники юстиції, сімейні радниці, активні матусі та жінки, які скористалися послугами безоплатної правової допомоги. Про це повідомляють у Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області.

Під час конференції говорили про аліменти, посилення відповідальності за насильство над дітьми і про те, що важливо знати мамам, аби вберегтися від будь-яких проявів насилля.

А делегацію з Рівного відзначили за ефективність у роботі. Перші подяки від Мін’юсту отримали сімейні радниці Олена Бобровська, Любов Романюк та Ліана Диновська.

Володимир Гройман та Павло Петренко

До слова, на питання громадян та аудиторії у прямому ефірі відповідали Прем’єр-міністр Володимир Гройсман та міністр юстиції Павло Петренко.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень