На Рівненщині зафіксували рекордсмена, який сплатив найбільшу суму боргу по аліментах

Він зі Здолбунівщини

На Рівненщині триває боротьба зі злісними неплатниками аліментів.

Так, на користь 18 тисяч дітей з боржників стягнули понад 75 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у лютому почав діяти Закон «Чужих дітей не буває» відповідно до якого стосовно горе-батьків застосовували санкції. Одним з вагомих важелів впливу на боржників стало накладення штрафів на суму боргу по аліментах, каже начальник Головного територіального управління юстиції області Оксана Сальчук

Так, станом на 5 грудня на Рівненщині винесено 607 постанов про накладення на боржника штрафу у розмірі 20% на заборгованість по аліментах від 1 до 2 років.

 

357 постанов про накладення штрафу у розмірі 30% по тих провадженнях, де заборгованість складає від 2 до 3 років і 795 постанов про накладення штрафу у розмірі 50% за заборгованість понад 3 роки.

 

34 боржники вже сплатили штрафи за борги з аліментів на суму 368 тисяч гривень.

Вона також зазначила, що від початку дії закону державні виконавці області винесли понад п’ять тисяч постанов про тимчасову заборону керувати транспортними засобами, виїзду закордон і заборону полювання.

До слова, у Здолбунівському районі зафіксували рекордсмена-боржника, який через застосовані до нього санкції, сплатив понад 140 тисяч гривень аліментів.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень