Зеленський дав громадянство журналісту Невзорову та його Лідії (ФОТО)

Пара не підтримує кремль

Ексдепутату Держдуми Олександру Невзорову та його дружині Лідії дали українське громадянство. Указ сьогодні підписав президент Володимир Зеленський. Про це повідомив у Telegram колишній заступник очільника МВС України Антон Геращенко.

Цю подію підтвердив і сам Невзоров.

Зауважимо, що Невзоров різко критикував політику кремля і самого путіна та став на захист суверенітету України. 16 березня рашисти скинули надпотужну бомбу на драмтеатр у Маріуполі.

Цей акт геноциду розкритикував Невзоров, тож слідчий комітет Росії 23 березня порушив проти нього справу за дискредитацію збройних сил РФ.

Також Олександр Невзоров показав, як Росія своїми ж руками зруйнувала міф про силу «другої армії світу» і принизила свого солдата. У своєму Telegram-каналі Невзоров опублікував фото фігурок солдатів РФ, які притискають до серця крадені унітази.

Джерело: glavred.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень