Брати-литовці назбирали €5 млн, щоб купити Україні «Байрактар» (ФОТО)

Але його нам дадуть «просто так»!

Турецька компанія-виробник «Байрактарів» Baykar хоче безплатно передати один Україні.

Таке рішення компанія ухвалила після того, як дізналася про збір коштів на нього литовцями. Вони вирішили подарувати безпілотник Литві, який передадуть для України.

Жителі Литви з честю зібрали кошти, щоб купити для України Bayraktar TB2

 

Дізнавшись про це, Baykar безкоштовно подарує Литві Bayraktar TB2 і просить зібрані кошти передати Україні на гуманітарну допомогу, — написала компанія.

Міністр національної безпеки Литви Арвідас Анусаускас висловив подяку Туреччині і зазначив, що на зібрані гроші придбають ще необхідні боєприпаси для «Байрактара», а решта грошей піде на підтримку України.

Зауважимо, що у Литві за 3,5 дні зібрали 5 млн євро для купівлі ударного безпілотника «Байрактар» для Збройних сил України. Посол України у Литві заявив, що це перший випадок в історії, коли люди збирали гроші на купівлю «Байрактара».

Джерело: Громадське

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень