Забрали навіть дитячі простирадла: На знімку з російським танком українка впізнала свої речі (ФОТО)

Жінку це не здивувало

Біженка з України Аліна Коренюк, яка тимчасово мешкає у Великій Британії, на одному зі знімків впізнала речі, які окупанти вкрали з її будинку.

На фотографії, зробленій наприкінці травня, біженка помітила, як повз розбомблені житлові будинки в місті Попасна на Луганщині проїжджає танк з коробкою з її новим бойлером, скатертиною з дачі, новими постільними речами Disney для дітей та червоною ковдрою.

Жінка припустила, що білизну окупанти взяли до того, щоб накрити щось, можливо, телевізор або інше електронне обладнання, яке залишилося в будинку після того, як сім’я виїхала.

Ми очікували, що все, що не знищили, вони вкрадуть. Ми припускали, що будинки в Попасній будуть розграбовані, нам багато разів про це говорили, – розповіла Аліна Коренюк.

Аліна з дітьми покинули Україну ще 8 квітня. Вона стверджує, що фотографію з танком зробили неподалік її будинку.

Джерело: Obozrevatel з посиланням на ВВС

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень