Що думають мешканці Рівненщини про відкриття продуктових ринків

Одні - за, інші - проти

Бурхливу реакцію у соцмережі Фейсбук викликала публікація Радіо Трек Що думає влада Рівненщини про відкриття продовольчих ринків. Лише в одній з груп її прокоментували майже 300 користувачів. До 100 коментарів вона отримала в іншій групі.

У прихильників відкриття ринків були такі аргументи:

Сергей Кисорець Скажіть, будь ласка, а в магазинах покупці в печатках та в масках все купують? Чи вони перед входом руки миють, чи утюг стоїть шоб гроші гладити?

 

Алла Левчишина. Далi пiднiмайте супермаркети. Простi люди сидять без зарплат. А базари закривать. Шкода простих людей. За них нiхто не подумав. За що жити? Базар -це заробiток для багатьох людей. Про них хтось подумав?

 

Людмила Щербанюк Якщо на Пагорбі Слави в неділю купа людей пиячили, то чому не відкрити ринки, нехай працюють.)

 

Ольга Дорох Треба відкрити ринок. Немає де купити сметани, молока, сиру, м'яса, риби та овочів. Те що продають у супермаркетах- жовта прогоркла стара риба у льодові, молочка- яка не має нічого спільного із молоком, м'ясо, яке не відбивається на відбивні і т.і. Але ж нашій владі треба нас труїти хімією із супергіпермаркетів олігархів

 

Сергей Стецюк Потрібно дати людям роботу, а хто боїться грипу - ніхто силою на базар не тягне!!!

Але більшість коментаторів висловлювалася абсолютно категорично проти відкриття ринків:

Аня Роза Сенс? Підвищити кількість смертей?

 

Олена Миронець Ще дуже багато підприємців теж не працюють і не отримують заробітної платні. Давайте і їм дозволимо працювати і заробляти (що за дискримінація?)!!!То який сенс взагалі в карантині??

 

Ирина Юра Лідія Миронець "рахувати" після цього будемо трупи. ВВАЖАЮ, що антисанітарія в центрі міста неприйнятна не тільки під час карантину!

 

MinnieMouse MinnieMouse В нас скоро нема де буде трупи зберігати! Відкриють Екватор і на льоду будуть морозити тіла.... а вам жерти немає що! Люди, кашку купили запарили і їжте!

 

Lecja Kycorez Ви придурошні любителі "молочка, сметанки домашньої"- хочете влаштувати банкет перед смертю з домашніх продуктів з ринку??? Ви розумієте, що якщо відкрити зараз ринок - Рівне стане другим Бергамо через 12-14 днів... З голоду боїтесь померти без продуктів з ринку і магазинне не лізе вже в вас - їдьте жити в село!!! Безмозглі курки!!!

 

Юрій Лакуста Зараз вся пенсія виїде на ринок яким з 50-60, а вони більш вразливі на хворобу і будуть ходити від ларка до ларка, де дешевше, і просити знижку, бо немає грошей на купівлю, і створювати затори на тому ринку.

 

Olena Gubnitcka Ні, не треба, адже ринок знаходиться у межі житлових будинків, ми не хочемо бути епіцентром розповсюдження коронавірусу. Пік планують перед Паскою, невже вам усім жити не хочеться ? Угомоніться, люди, будьте свідомими!Для чого звозити усю заразу на ринок?

 

Liliya Borisuk Невже до людей не доходить що базар - це повна антисанітарія немає слів мало їм Іспанії Італії. Там медицина на якому рівні!Завжди голодні тільки і думають про їжу. Подумайте, як вас можуть в мішки потім пакувати.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень