Що віщує поява мурах у домі: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Наші пращури вважали, що мурахи в будинку — добра прикмета. Чорні комахи символізують прибуток в гаманці. Ви отримаєте премію на роботі, виграєте в лотерею або несподівано станете власником чималої спадщини.

Руді мурашки в будинку — прикмета, зазвичай сигналізує про майбутню подорож. Вас чекає дорога в далекі місця, де ви відпочинете, наберетеся сил і поправите своє здоров'я.

Маленькі лісові мурашки у квартирі — символ просування по службі. Ви досягнете великих успіхів в кар'єрі, і зараз йдете вірним шляхом.

У разі, якщо мурашки відвідали ваш будинок влітку, будьте готові до поповнення в сімействі. Можливо, це торкнеться особисто вас або найближчих родичів.

Завелися мурахи восени — отримаєте вигідну пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Завдяки цьому ваше життя зміниться в кращу сторону, перед вами відкриються нові перспективи.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень