5 речей, яких варто позбутися після розлучення

Це допоможе відновити психологічну рівновагу

Постільна білизна

Це один з найінтимніших і найіндивідуальніших предметів у будинку. Постільна білизна може нагадувати про пристрасні ночі або повільні ніжні вечори, коли ви дивилися улюблені серіали і ласували піцею. Нехай ці речі більше не ранять вас, замініть постільні комплекти на нові і не схожі на ті, що були в шлюбі.

Піжами

Якщо у вашому гардеробі є пеньюари та сорочки, які ви одягали у романтичні вечори, відправте їх у відро для сміття. Нехай історія з новим партнером розпочнеться з по-справжньому чистого аркуша.

Позбутися доведеться і затишних футболок екс-чоловіка, які згодом перетворилися на ваші нічні сорочки.

Купуйте нову піжаму з приємної тканини з принтом, який вам подобається, вона точно підніме настрій і допоможе позбутися безсоння.

Келихи для вина

Навряд чи у вас є можливість позбутися всього посуду, в якому ви готували щось разом. Але келихи для вина, швидше за все, навіюють спогади про довгі розмови чи особливі дати. Купуйте новий набір, нехай разом із ним у життя приходять інші приводи відкрити пляшку вина.

Рушники

Здається, це зовсім не інтимний предмет, але нові рушники у ванній допоможуть по-іншому сприймати інтер'єр і починати ранок бадьоріше та радісніше. Якщо не хочете позбавитися всіх комплектів, відправте на смітник ті, якими користувався колишній партнер.

Фотографії

Неважливо зберігаються вони в альбомах або на ноутбуці, фотографій потрібно позбутися. Спогади про спільний відпочинок все одно збережуться, зате знімок не потрапить вам у невідповідний момент, вибивши з колії на весь день.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень