Що робити, щоб малина не розросталася по всьому городу

Виявляється, цьому можна завадити, посадивши по сусідству деякі корисні культури

Малина – це рослина, яка любить займати багато місця. Якщо нічого з цим не робити, культура розростається настільки, що витісняє навіть сусідні посадки.

Розв'язати цю проблему можна, знаючи, які культури здатні стримувати її активне розростання, інформує Ukr.Media ????

 

Що будемо садити по сусідству?

✅ Щавель

Щавель виділяє речовини, які перешкоджають розростанню кореневища малини. Щоб позбутися проблеми, треба висадити цю рослину смугою шириною близько 50 см.

✅ Квасолю

Квасоля збагачує ґрунт азотом, необхідним для зростання надземної частини малини. При цьому коренева система кущів не розвивається. Таким чином рослина отримує необхідні корисні речовини, що безпосередньо впливає на якість врожаю.

✅ Мітлицю

Щоб зупинити розростання малини, посадіть мітлицю між рядами. Коріння цієї трави забирає із ґрунту речовини, що потрібні для активного росту підземної частини кущів. В результаті малинник перестає збільшуватися у розмірах, «відвойовуючи» все більше території в інших культур.

Додамо, що мітлиця (інша назва - польовиця) вважається бур'яном. Однак у цьому випадку доведеться вибирати, розростання якої культури для вас більш прийнятне.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень