Що означають хрестики й квіточки, які ми невідомо малюємо у блокноті?

Кожен малюнок має свій сенс

Мова піде не про красиві малюнки, а про зображення, які ми неусвідомлено виводимо на папері, наприклад під час телефонної розмови.  Кожен такий малюнок має свій сенс

Цифри 

Якщо аркуш паперу перетворився на таблицю множення, це означає, що ваші думки зайняті матеріальними питаннями. Швидше за все ваші думки пов'язані з планами щодо покращення фінансової складової або ви думаєте над тим, як швидше виплатити борги.

Сонце

Це означає, що ви дуже потребуєте тепла, уваги та ніжності. Вам варто якнайшвидше зустрітися з друзями або рідними.

Геометрія

Ромби, квадрати та інші фігури означають твердість характеру, вміння ставити цілі та досягати їх. Ви рішуча та прямолінійна людина.

Хрестики

Прямі або фігурні, з прикрасами або без них, означають одне – ви відчуваєте себе винним. Єдиний варіант позбутися таких елементів в малюванні – це попросити вибачення.

Лінії

Спіральки та інші закруглені прямі видають замкнутість. Вам притаманне байдуже ставлення до всіх.

Зірки

У житті ви прагнете привертати до себе увагу. Ви завжди йдете уперед та долаєте будь-які труднощі.

Дерева

Деревця з тонким стовбуром і гілками говорить про те, що ви чимось засмучені. А ось шикарна крона і товстий стовбур свідчать про ваш життєрадісний і піднесений настрій.

Серця

Ви переповнені найщирішими почуттями. Однак обставини не дозволяють поділитися цим з іншими.

Квіти

Рослинність на папері говорить про добру вдачу людини. Ви чуйні та готові прийти на допомогу іншим. А також ви дуже емоційні.

Підпис

Якщо ви малюєте свій підпис, то ви егоцентричні та зарозумілі. Якщо ви робите це постійно і не замислюючись, під час розмови або намагаючись вирішити завдання, то демонструєте, що ви егоїстичні.

Чоловічки

Якщо ви малюєте маленьких чоловічків, то найімовірніше, що ви відчуваєте себе невпевнено і беззахисно. А якщо ви малюєте примітивних чоловічків з паличок, ви то емоційно нестійкі й хочете ізолювати себе від інших людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень