Три причини, через які чоловіки готові покинути жінку

Про це варто знати

На одному з жіночих форумів з’явилося опитування про стосунки. Зокрема, жінки хотіли з’ясувати, чому чоловіки можуть покинути свою обраницю.

Тему почали активно коментувати чоловіки і у результаті виявилося три причини, чому жінок лишають.

«Лінь»

Чоловіки писали, що їх найбільше дратують лінощі жінок. І тут зовсім не йдеться про догляд за собою чи небажання розвиватися. Чоловікам не подобаються побутові лінощі, коли вдома неприбрано, немає смачної їжі, тобто жінка не виконує «свої жіночі обов’язки». Виявляється, чоловіка не до вподоби ті, які не «виконують своє генетичне призначення». Тож деякі кидають своїх дружин і вирушають на пошуки тих, хто має «ген миття унітазів», «материнський інстинкт» і які «природно» люблять ставати до плити після важкого робочого дня.

Аналіз

У таких ситуаціях потрібно проаналізувати ваше життя. Якщо ви маєте роботу, так само ж як і чоловік, а виконувати усі домашні обов’язки має лише жінка, то може втрата такого чоловіка зовсім і не втрата? Варто чесно поділити обов’язки, або робити хатні справи разом.

Модель: він стомився після робити і лежить з пультом у руках, а вона після роботи повинна приготувати, попрати, зробити з дітьми уроки – вже неактуальна.

«Виїдає мозок»

Фактор «виїдає мозок» – ще більш передбачуваний. Чоловіків дратує наполегливе нагадування про чоловічі обов'язки – ремонт побутової техніки, деталей інтер’єру і так далі.

Як написали деякі учасники форуму, «жінка, яка наполегливо нагадує про те, що чоловік щось винен і зобов'язаний, непридатна для шлюбу».

Аналіз

Проаналізувавши таку позицію чоловіків, можна зрозуміти, що вони просто не хочуть долучатися до побутових справ. Вони хочуть аби їм дали відпочити, зрозуміли і вони напевно обов’язково потім усе зроблять.

Якщо подивитися на перший пункт, то, якщо жінка не справляється зі своїми обов’язками, її можна покинути, а чоловіка у таких ситуаціях треба лишити у спокої.

Чи це нормально – вирішувати тільки вам!

«Їй треба тільки гроші»

Третя причина, коли чоловік може піти до іншої – це матеріальні речі. Якщо вона постійно говорить, що він має заробляти гроші, то значить він може шукати іншу партію.

Принаймні таку позицію оприлюднили на форуму. Мовляв, такі жінки меркантильні і відповідати таким вимогам не варто.

Аналіз

Висновок дуже простий. Багато чоловіків досі хочуть, щоб жінка була безкоштовна та легка в обслуговуванні. Типу, жінка повинна сліпо радіти тому, що має. Чи справедлива така позиція щодо жінки – ні! У таких ситуаціях жінки втрачають себе.

Щоправда, і жінкам потрібно реально оцінювати можливості чоловіка.

 

Якщо він викладається на всі 100 і робить все, аби зробити гроші для сім’ї, то варто стати опорою для чоловіка і навчитися підтримувати його тоді, коли йому це потрібно.

Джерело: Обозрєватєль

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень