Манера тримати чашку розкаже все про ваш характер

Короткий тест

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Найменші дрібниці повсякденного життя можуть розповісти про нас багато цікавого.

Ви коли-небудь задумувалися над тим, що те, як тримаєте чашку у руці може схарактеризувати вашу особистість?

Оберіть картинку, на якій зображено те, як ви тримаєте свою чашку.

Мізинець вбік

Ви сильна людина, яка завжди знає, чого хоче. Разом з тим ви дуже вперті й майже ніколи не погоджуються йти на компроміс.  Вам важливо займати керівні посади, адже не бояться відповідальності та знаєте, як відкрити приховані таланти у своїх підлеглих.

Тримаєте чашку двома руками

Ви людина з великим та добрим серцем. Близькі вам люди часто звертаються за порадою або просто діляться з вами своїми проблемами. Такі люди як ви ніколи не зрадять і завжди допоможуть у скрутну хвилину.

Тримаєте у кулаці

Ви надзвичайно спокійні та врівноважена людина. Ви ніколи не поспішаєте із рішеннями та завжди ретельно обдумуєте кожен крок. Водночас ви постійно стримуєте свої емоції, що може стати причиною стресу або депресії.

Тримаєте за низ

Ви обережна людина, яка боїться змін у житті. Похід до магазину — це вже велика подія, а отже треба запастися продуктами одразу на декілька років. Речі ви купуєте лише необхідні та просто боїтеся йти у відпустку, тому що «раптом що!».

Тримаєте за ручку, але притримуєте іншою рукою

Так чашку тримають ті люди, які звикли сприймати все близько до серця. Вам необхідно постійне схвалення близьких людей та їх підтримка. Ви любите згадувати минуле і проводити час у перевірених та улюблених місцях. Для вас надзвичайно важливо побудувати хороші стосунки зі своєю родиною та насолоджуватися ними.

Тримаєте з іншого боку від ручки

Це говорить про те, що ви творча людина, яка звикла дивувати інших своїми незвичайними поглядами на, здавалося б, звичайні речі. Ви можете з головою зануритися у творчий процес та геть забути про важливі справи. Така поведінка може стати причиною великої кількості помилок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень