Як визначити характер людини за кольором очей: поради психолога

Це цікаво

Фото з мережі
Фото з мережі

Очі – дзеркало душі

Завдяки очам можна викрити брехню та зрозуміти наміри людини. Цікаво, що за кольором очей також можна визначити й характер людини. Про це розповіла психологиня Ольга Романів.

Блакитні

Володарі блакитних очей зазвичай надмірно емоційні, творчі та схильні до швидких змін настрою.  Вони часто обманюють, істерично поводяться та страждають від спалахів гніву. Однак попри ці недоліки блакитноокі люди мають природну харизму.

Чорні

Люди з чорними очима – справжні лідери. Вони цілеспрямовані та здатні досягати великих цілей. Також вони неймовірно запальні, схильні до авантюризму, зациклені на своїх ідеях та вперті

Зелені

Зеленоокі люди популярні серед протилежної статі. Завдяки схильності до перфекціонізму їм легко вдається займатися як творчістю, так і рутинною роботою.

Сині

Характер таких людей, як і колір райдужки, неординарний. Синьоокі люди, як ніхто, схильні до зверхності.

Сіро-зелені

Володарі таких очей ставлять перед собою цілі та йдуть до них попри всі невдачі. Втім, такі люди досить чутливі, емоційні та часто ухвалюють рішення не головою, а серцем

Карі

Люди з карими очима  люблять бути в центрі уваги та багато спілкуватися з людьми. Вони наділені почуттям гумору та життєрадісністю. Однак часто капризують і цим відштовхують тих, хто в них закохується.

Сіро-блакитні

Такі люди мають справжній нордичний характер. Їх нелегко вивести на емоції, адже вони в будь-яких критичних ситуаціях намагаються зберегти спокій та розважливість.

Сірі

Володарі сірих очей, без домішок інших відтінків, трапляються рідко. Вони розважливі, врівноважені, терплячі та працьовиті. На них завжди можна покластися

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень