Що про характер людини може розповісти її улюблена чашка

Якого кольору ваш кухлик?

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Відповідно до психології кольору колір кружки, з якої ви п’єте, може розповісти про ваш характер.

Біла

Це означає, що ви маєте гарну інтуїцію, любите свободу та завжди готові прийти на допомогу. Разом з тим ви прискіпливі до деталей та вимогливі, що іноді може дратувати інших.

Чорна

Ви звикли приховувати свої почуття, нікому не показуючи, що у вас на душі. Ви прагнете уникати проблем та складнощів, у діловій сфері можете доводити до істерики своїх підлеглих.

Синя

Люди, які віддають перевагу синьому кольору чашки, прагнуть жити у гармонії зі світом і мати внутрішній спокій. Якщо у вас синя кружка, то ви не любите сумувати й тікаєте від самотності. Ви намагаєтеся не брати участь у скандалах і вважаєте неприйнятним використання ненормативної лексики. Вам більше до душі ніжність та миролюбність.

Зелена

Чашку такого кольору обирають впевнені у собі люди, які прагнуть бути значущими та поважними. Такі люди наділені потужною енергетикою та впертістю. Також вони звикли підкорятися усім правилася та нормам.

Червона

Це означає, що ви енергійна та емоційна людина. І намагаєтеся бути першим у всьому. Якщо ж вас роздратувати, то ви швидко дасте відсіч і часто з використанням нецензурних слів.

До речі, кава у червоному кухлику здається більш гарячою

Жовта

Люди, яким подобається такий колір чашки, дуже допитливі та знають про всі останні новинки моди. Таким людям притаманні метушливість і нав’язливість.

А якого кольору ваша кружка?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень