Група крові та ваші особливості: зв'язок між ними набагато тісніший, ніж здається

Цікавий тест

I (О) група крові

Представники цієї групи крові впевнені в собі, оптимістичні, сильні духом, незалежні та працьовиті. Вони мають гарну інтуїцію, але трохи зациклені на собі. Людей, у яких I група крові, зазвичай важко роздратувати, але якщо вони вже розсердилися, то заспокоїти їх непросто.

Крім того, люди з цією групою крові, згідно з даними останніх досліджень Гарвардського університету, найменше ризикують захворіти на рак.

II (А) група крові

Люди з II групою крові серйозні, щирі, креативні, чутливі, терплячі й таємничі, розважливі та відповідальні. Однак у них є схильність до упертості та переживань через дрібниці.

Люди з цією групою крові часто бувають напружені та емоційні. Причиною може бути те, що у них від природи високий рівень гормону стресу.

III (В) група крові

Люди з цією групою крові пристрасні, активні, сильні та креативні. Вони люблять самотужки всього досягати, а не мріяти. Також такі люди звикли самостійно керувати своїм життям.

Однак іноді вони бувають безвідповідальними. Люди з цією групою крові досить гнучкі та швидко адаптуються до нового. 

IV (АВ) група крові

Люди з цією групою крові більше за інших схильні до самоконтролю і холоднокровності. Вони звикли мислити раціонально і легко пристосовуються до нових умов. Однак часом можуть бути надмірно критичними й нерішучими.

Цікаво, що близько 80% власників IV групи схильні до появи у них проблем з увагою і пам’яттю, тому їх розвитку потрібно приділяти чимало часу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень