Що місяць народження може розказати про людину

Дізнайтеся про свою долю

Фото з мережі
Фото з мережі

Який ваш місяць народження – такою і буде ваша доля.

У січні народжуються стійкі переможці.

Люди, народжені в перший місяць року, наділені твердим характером і непробивною силою волі. Найнеймовірніші труднощі життя січневі іменинники переносять з гордо піднятою головою. За вдачею вони – лідери й неусвідомлено шукають поруч з собою людину, яка б змогла змагатися з ними.

У лютому народжуються вітряні люди.

Лютневі іменинники здаються неймовірними романтиками, але за цією маскою ховаються трохи егоїстичні люди, у яких багато ідей і дуже мало виконаних справ.Народжені в лютому можуть бути як елегантні, так й інтелігентні люди, які готові дарувати світу добро і радість.

Березень – чутливі романтики.

Добрі, порядні, вразливі, чутливі, народжені в березні насилу переносять критику. Якщо їх образили, то вони можуть проплакати через це всю ніч. Разом з тим вони можуть бути цілком успішними, якщо впораються зі своїми нервами.

Квітень – непохитні кар’єристи.

Люди, які народилися у квітня, неймовірні матеріалісти та дивовижні сміливці. Також вони рішучі, впевнені в собі та природжені лідери. Про жінок, народжених у квітні, можна сказати, що вона «коня на скаку зупинить». А чоловіки й зовсім можуть досягти самих небувалих кар’єрних висот, змітаючи все на своєму шляху. В любові ці люди дуже пристрасні та ніжні.

Травень – надійні та вперті.

Такі люди дуже вперті, люблять владу та контроль, тому не завжди йдуть на поступки. Однак завдяки логіці й залізним аргументам з ними можна домовиться.

Настрій травневих іменинників мінливий, але загалом вони вірні, надійні та принципові люди.  У любові вони дуже жагучі, а в кар’єрі наздогнати травневих людей практично неможливо.

Червень – талановиті харизмати.

Це люди інформації, ідей, пліток, капризів і зміни настроїв. Червневі іменинники дуже вразливі, але приховують це за бронею комплексів. Якщо ж червневі іменинники зможуть перемогти свої слабкості за допомогою сили волі, то їх чекає блискуче майбутнє.

Липень – мінливі душі.

Складні, суперечливі, багатогранні й таємничі липневі іменинники більше будь-кого прагнуть до незалежності та свободи, але отримавши це, вони не завжди знають, що з нею робити. Народжені в липні – неймовірні егоїсти, але настільки чарівні, що часто їм це сходить з рук. Ці люди вміють любити та дружити, але в глибині душі дивляться на всіх зверхньо.

Серпень – пристрасні натури.

Такі люди розуміються в чуттєвих задоволеннях і вміють жити яскраво, «на широку ногу». Він інших їх відрізняє емоційність і енергійність, саме тому до них завжди тягнуться люди. Навколо них завжди відбуваються найцікавіші події, але часто, бувши лідерами зроду та душею компанії, ці люди через свою довірливість стають жертвами інтриг.

Вересень – успішні гедоністи.

Люди, народжені в вересні, досягають великих успіхів у бізнесі й більше за інших мають шанси заробити дійсно великі гроші. В їх голові справжній калькулятор, який відповідає за розважливість і практичність. Вересневі натури вміють отримувати задоволення від життя і точно знають, заради чого працюють.

Жовтень – суперечливі скептики.

Зовні ці люди здаються простими добряками, але як тільки ви копнете глибше, то побачите суперечливу суміш  різного роду емоцій, яка властива творчим натурам. Вони в усьому сумніваються, але без постійного емоційного підживлення марніють, тому спокійного життя поруч з народженими в жовтні чекати не доводиться.

Листопад – таємничі інтелектуали.

Люди листопада – найзагадковіші особистості. Сила волі, харизма й інтелект – самі ці три кити, на яких базується характеристика цих багатогранних людей. Серед народжених в листопаді – величезна кількість фатальних жінок і небезпечних чоловіків, чарівних маніпуляторів, які діють на інших як магніт. Якби не внутрішні страхи й надмірні амбіції, вони могли б підкорити світ.

Грудень – розважливі ідеалісти.

Мудрі, сильні та практичні, народжені в грудні люди дуже розсудливі.  Однак не все так просто в цьому житті. Грудневі іменинники – страшні ідеалісти, які в ім’я благих цілей можуть змітати все на своєму шляху.  Серед народжених в грудні дуже багато авторитетних людей, думці яких довіряє більшість. Самі вони схильні змінювати свої переконання з віком.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень