Тест: у якої жінки чужа дитина на руках

Результат вас здивує

Гляньте на головну картинку та оберіть ту жінку, яка на вашу думку, тримає на руках чуже маля.

Ви скромна людина та чудовий слухач, з яким без остраху можна поділитися проблемами та переживаннями. Ви володієте неабияким терпінням,  саме тому у вас є багато друзів.

Ви завжди доводите усі початі справи до кінця, тому вас шанують на роботі. Крім того, ви рідко пліткуєте про колег.

В особистому житті попри те, що ви людина терпляча, завжди намагаєтеся найшвидше признатися у своїх почуттях, що може відлякувати.

Ви дуже комунікабельна людина, однак інколи бажаєте залишатися наодинці зі своїми думками. Вам життєво необхідний особистий простір, аби подумати про сенс життя. У вас не багато друзів, але з обраними ви дуже вірні та віддані.

На роботі ви обожнюєте отримувати складні завдання та завжди маєте багато креативних ідей.

Що стосується кохання, то зробите все можливе, аби ваша друга половинка була щасливою. Ви швидко прив’язуєтеся. Тож якщо ж партнер вирішить з вами розлучитися, вам знадобиться дуже багато часу і сил на те, аби все забути.

Ви маєте спокійний характер та дуже приємні в спілкуванні, через що маєте багато друзів. У робочому просторі доброзичливі, цікаві та сповнені ентузіазму. Вам підійдуть ті професії, у яких потрібно постійно контактувати з людьми.

До свого партнера ви досить вимогливі. Однак вам потрібно зрозуміти, що на світі немає ідеальних людей, комусь також потрібно змиритися з вашими недоліками.

Яку жінку ви обрали?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень