Що не можна робити з грошима, щоб вони водилися у вашому гаманці

З фінансами треба вміти дружити

Гроші – важлива умова щасливого життя. Вони допомагають здійснювати мрії і відкривати нові горизонти. На жаль, часто буває, що люди самі від себе відштовхують гроші.

Річ у тому, що з фінансами треба навчитися дружити.

Що не можна робити з грошима

Треба знати правила розумного витрачання грошей. Завдяки ним ви зможете зберегти частину свого бюджету і залучити гроші для інвестицій і створення фінансового капіталу.

Отож, якщо ви поки не мільйонер, дотримуйтеся таких правил:

  • не купуйте нову машину

Щойно ви виїжджаєте за ворота дилерського центру, вартість вашого авто миттєво знижується на 10-30%. Виходить, що ви самі, причому абсолютно добровільно, викидаєте свої гроші.

  • уникайте провокаторів

Намагайтеся рідше ходити в торгові центри, аби не було спокуси купити щось красиве і абсолютно непотрібне. Уникайте суспільства питущих і курців – вони не цінують своє життя і здоров'я — а шкідливі звички надзвичайно заразні. Обирайте те коло спілкування, чиє життя відповідає поставленим вами цілям.

  • не соромтеся запитувати про знижки

Завжди цікавтеся про більш вигідні умови. Це зовсім не свідчить про ваше тяжке фінансове становище. Швидше навпаки, це демонструє ваше гранично шанобливе ставлення до зароблених грошей.

  • не ходіть в магазин голодними

Низький рівень глюкози в крові змусить ваш мозок жадібно купувати все, що він бачить. В результаті — накупите багато зайвого, про що потім будете шкодувати.

  • не бійтеся ходити до лікарів

Щорічно робіть перевірку свого здоров'я. Профілактика допоможе вам уникнути фінансових витрат на лікування.

Що потрібно робити з грошима

  1. Будьте ощадливі;
  2. Відкладайте хоча б 0-20% з кожного отриманого вами доходу;

Це дозволить вам швидко налагодити фінансову сторону свого життя, створити істотний капітал і знайти матеріальний достаток.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень