Що робити, якщо в гаманці – 0 грн: бізнесмен дав поради для людей різного віку

Є різні варіанти заробити

Через війну тисячі, а то й мільйони українців, залишилися без роботи. Тож зараз люди перебувають у скрутному становищі та шукають шляхи заробітку.

Бізнесмен Василь Хмельницький, який двічі ставав банкрутом і після цього знову досягав успіху, розповів, що робити, якщо ви втратили всі свої гроші.

Треба шукати можливості, не здаватися і діяти

Бізнесмен зауважив, що попри те, що двічі банкрутував, у нього все одно залишалися деякі активи на рахунку. Однак є шанс вилізти з фінансової ями навіть, якщо у гаманці 0 грн.

Якщо вам 25+

Якщо вам 25 років, ви лише розпочали працювати і все втратили – треба шукати нову роботу і починати все спочатку. Можна йти працювати водієм в таксі, офіціантом тощо. Вчитися, отримувати нові навички, досвід і поступово розвиватися. Треба приділяти час самоосвіті. Обрати ментора в професії. 

Від 35 +

Якщо вам 35-40 років – це міняє ситуацію. Ви точно маєте якийсь досвід, вміння та навички. Тож можете зібрати команду та організувати бізнес-процеси. Дуже добре, якщо у вас ще й хороша репутація, тоді починати буде легше.

Якщо вам 55+

Якщо ви втратили всі гроші у цьому віці, значить, ви розумієте, які були помилки і можете зробити висновки. Тому починайте працювати в тій сфері, в якій у вас вже є досвід.

Звичайно, можна опанувати і нову професію, але на думку Хмельницького, краще розвиватися в тому напрямку, який ви вже розумієте. Наприклад, якщо ви були менеджером з продажів техніки, а хочете стати маркетологом, то краще йти працювати маркетологом до тієї компанії, яка теж займається технікою. Це дає більше можливостей для розвитку, бо ви вже маєте певні зв’язки і розумієте процеси.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень