Що буде з чоловіками, які без окремого дозволу покинули Україну під час воєнного стану

Про це раніше розповів секретар РНБО Олексій Данілов

Усіх чоловіків, які залишили Україну без відповідного дозволу під час оголошеного воєнного стану, будуть затримувати для пояснень на зворотному шляху. Про це ще у квітні повідомив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов:

- Коли хтось буде повертатися на територію нашої країни, ми чітко будемо розуміти, коли він її залишив. Система прикордонників працює бездоганно, - наголосив тоді секретар РНБО.

За його словами, всі люди, які покидали Україну після 22 лютого, зафіксовані. На зворотній дорозі вони повинні будуть пояснити, через який пункт вони залишили країну і на підставі яких нормативно-правових документів.

Данілов зауважив, що кожен, хто поїхав у «відрядження» після повномасштабного вторгнення рф на територію України, повинен мати окремий документ від прикордонників.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень