Ночами у Рівному вручають повістки. Але є одне «але» (ВІДЕО)

Рейдові групи «ловлять» порушників комендантської години

Фото - Суспільне Рівне
Фото - Суспільне Рівне

Від початку повномасштабної війни поліцейські та військові патрулюють вулиці Рівного. Мета спільних відпрацювань — уточнення військово-облікових даних людей, це передбачає вручення повістки. Роблять це, зокрема, під час комендантської години.

Порушникам вручають повістки, втім, не всім. У Центр комплектування не викликають людей із судимістю, нарко- та алкозалежних.

- В разі виявлення осіб, які порушують вимоги комендантської години, проводимо опитування та перевірку перебування на військовому обліку під час воєнного стану в країні.

 

В разі виявлення осіб, які на обліку не перебувають, вручаємо їм повістки, — розповів заступник начальника міського територіального центру комплектування Дмитро Бондарев.

Під час спільних відпрацювань цієї зміни порушників виявили декілька.

- Проводимо профілактичні бесіди, спілкуємося з громадянами, перевіряємо, чим вони займалися до того, як порушили комендантську годину.

 

Тобто, якщо людина затрималася в друзів, можливо, йде з роботи, — каже т.в.о. командира роти №4 патрульної поліції Василь Грицюк.

Репортаж Суспільного про патрулювання поліцейських з військовими – нижче:

Комендантська година на Рівненщині з 17 жовтня триває з опівночі до 5 ранку. Таке рішення прийняла Рада оборони області. Зняли також часові обмеження щодо продажу алкоголю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень