На Рівненщині працівники військкомату «залетіли у кафе, як бандити», щоб майже всім вручити повістки

Обурений допис написала дівчина у фейсбуці

На півночі Рівненщині у кафе навідалися представники військкомату. Це сталося у Рокитному цими вихідними. Про те, що там відбулося написала на власній фб-сторінці користувачка Марія Касперська.

За словами дівчини, військові залетіли у розважальний заклад, наче бандити. Почали видавати повістки та нікого не випускали з території, доки майже кожен відвідувач (чоловік призовного віку)  її не отримає.

Речниця Рівненського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки Тетяна Камерістова підтвердила факт видачі повісток. 

 — Під час військового стану у країні представники військкоматів можуть видавати повістки військовозобов`язаним у будь-якому місці.

Зазначимо, що ніде в законі не зазначено, в якому місці можуть вручати повістку. Тому її можна отримати будь-де - на вулиці, на робочому місці, вдома, на блокпостах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень