Художниця розливає каву й малює креативні картини (ФОТО/ВІДЕО)

Малювати можна не лише фарбами

Художниці з Італії вдалось намалювати картини з розлитої кави. Джулія Бернарделлі прославилась в мережі саме завдяки унікальним картинам.

У свій час 34-річна художниця закінчила Академію образотворчих мистецтв Болоньї.

Джулія малювала, тримаючи в одній руці пензлик, а в іншій – чашку свіжої кави. У якийсь момент вона занадто швидко змахнула рукою – кава розтеклась по всьому полотну. Як справжня художниця, жінка не розгубилась, а подивилась на цю невдачу з іншого боку, - пише Oddity central

Художниця взяла пензлик і спробувала скерувати коричневу рідину у потрібний їй напрямок. Після першої ж спроби Джулія розгледіла потенціал у «кавовому» мистецтві та почала створювати інші картини у такому ж стилі.

 

 

Для своїх картин художниця надихається різними речами: відомими архітектурними спорудами, творами мистецтва, кінематографом та звичайними побутовими сценами. У її доробку є й зображення Ейфелевої вежі, і «Створення Адама» Мікеланджело і навіть герої популярного іспанського серіалу «Паперовий будинок».

З часом роботи італійки ставали все більш майстерними – зараз її вважають однією із найкращих художниць, які малюють кавою у такому стилі. Справжню славу Джулія Бернарделлі здобула у соцмережах. На її сторінку в інстаграмі підписані понад 100 тисяч користувачів, які захоплюються талантом художниці.

Зараз Джулія співпрацює з багатьма відомими брендами та навіть розширила своє портфоліо. Вона почала створювати картини з іншими продуктами: фруктами, морозивом, макаронними виробами тощо.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень