6 добавок, які допоможуть зробити звичну каву ще смачнішою

Найпопулярніші добавки до кави

Фото - Pexels
Фото - Pexels

Кава сама по собі є дуже смачним і насиченим напоєм.

Однак, якщо до неї додати будь-які цікаві інгредієнти, то її смак може заграти новими й цікавими фарбами. Є шість найпопулярніших добавок, які допоможуть покращити смак кави.

Молоко

Напевно, найбільш популярною добавкою до кави в усьому світі вважається свіже молоко. Молоком часто пом'якшують міцність і надмірну насиченість напою.

Шоколад

Якщо додати до кави тертий шоколад, то її смак матиме особливі нотки. Хтось вважає за краще додавати розтоплений шоколад, в такому разі головне не прогадати з пропорціями, аби не зіпсувати смак кави.

Сироп

Якщо звичний смак кави трохи набрид, то можна додати в нього різні сиропи, смаки яких здатні задовольнити навіть найдосвідченіших гурманів. Тут можна знайти і фруктові, і горіхові смаки, і складніше поєднання добавок.

Спеції

Для отримання насиченого і специфічного смаку, нерідко використовують різні спеції. Найпопулярнішою є кориця. Вона надає напою якийсь особливий пряний аромат. Також можна додавати запашний перець, мускатний горіх — саме ці інгредієнти роблять смак кави багатим і неповторним.

Коньяк

Кава і коньяк дають особливе поєднання насиченості кавових зерен і міцності спиртного напою. Таке поєднання може сподобатися далеко не кожному, але якщо все поєднувати в помірних дозах, то можна отримати дуже цікавий результат.

Ягоди та фрукти

Коли всі перераховані вище добавки вже неодноразово використовувалися, а бажання спробувати чогось новенького не згасло, то саме час додавати до кави ягоди і фрукти.

Спробувати натерти цедру апельсина на кавову пінку. Це надасть її особливої свіжості і екзотичності. Звичайно, така кава є абсолютно не традиційною і багато її не вип'єш, тому такий експеримент потрібно проводити періодично.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень