4 інгредієнти, які «вбивають» всю користь ранкової кави

Не використовуйте їх

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Кава – це один з найпопулярніших та найкорисніших напоїв у світі.

Найбільшу користь приносить чорна кава. Напій можна вживати як з добавками, так і без них. Однак варто знати, що серед них є й такі, що зіпсують ранкову каву.

Вершки з великим терміном придатності

Так вершки зручні для ресторанів, але вдома такі краще не купувати. За словами експертів, щоб приготувати вершки тривалого зберігання, виробники додають у них синтетичні добавки. Часто використовують фосфат натрію.

Штучні підсолоджувачі

Штучні цукрозамінники небезпечні й можуть призвести до серйозних відхилень і захворювань. Крім того, на інтуїтивному рівні люди починають їсти набагато більше продуктів, вважаючи, що, втративши трохи калорій на підсолоджувачі, можна побалувати себе невеликим надлишком.

Згущене молоко

Згущене молоко є одним з найбільш нездорових інгредієнтів, які можна додати в ранкову каву. Всього дві столові ложки такого молока містять 22 грами цукру і 130 калорій – це всього на три грами менше, ніж в плитці шоколаду.

Тростинний цукор

Звіт Національної асоціації кави за 2020 рік показав, що 40% любителів кави додають в напій цукор. Хоча тростинний цукор сам по собі не шкідливий, його великі дози можуть негативно позначитися на здоров'ї. Лікарі попереджають, що вживання тростинного цукру разом з очищеними зернами та крохмалистими овочами, збільшують ризик розвитку різних захворювань: від ожиріння і діабету до проблем з серцем.

Джерело: Profile

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень