Експерти назвали найкориснішу ранкову каву

Вона без одного інгредієнту

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Найкориснішою є кава без цукру.

Чиста кава дійсно може принести організму велику користь. При цьому напій з кофеїном варто споживати у кількості менше як 400 мг в день. А це приблизно 4 чашки.

Дослідження показують, що крім припливу енергії, кава допомагає скинути зайву вагу, поліпшити когнітивні функції й навіть прожити довше. І все ж навіть такий корисний продукт можна зіпсувати, якщо додати в нього неправильні інгредієнти, пише Eat This, Not That.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Кращий спосіб насолодитися кавою – це приготувати її так, як вам подобається. Однак при цьому треба розуміти, що саме варто додати до кави.

 

Деякі напої містять велику кількість цукру, що може негативно позначитися на вашому здоров'ї та фігурі при регулярному вживанні, – розповіла доктор медичних наук Емі Гудсон.

Вона радить трохи змінити звичний спосіб приготування кави. Зокрема, замість вершків можна використовувати знежирене молоко та варто відмовитися від сиропів.

Лікар-дієтолог Ліза Янг порекомендувала використовувати рослинне молоко, а замість цукру – корицю. 

Джерело: Профіль

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень