Кантарія звернувся до Хомка. «Радіо Трек» підтримує – Зураба і всіх (6 ФОТО)

Всіх, хто робить каву та їжу – на виніс і для терас

Читаючи далі цей текст, ви маєте пам’ятати головне:

На вулиці заразитися коронавірусом практично НЕМОЖЛИВО.

Ні біля церкви, ні на терасі кафе, ні в парку – НІДЕ.

А тепер текст від Зураба та його колег:

Шановні високопосадовці!

Висловлюємо вам свою повагу та повідомляємо про наступне.

До вас звертаються підприємці міста Рівне — представники бізнесу мобільного харчування, а саме кав‘ярень, мобільних кав’ярень, закладів швидкого харчування на базі кіосків, МАФів та інших потужностях операторів ринку харчових продуктів міста Рівного.

Ми з розумінням відносимося до ситуації що склалася в Україні та світі.

Проте, просимо і Вас з розумінням поставитися до ситуації в яку потрапили ми та наші сім’ї.

Жорсткі карантинні заходи суттєво вплинули на нашу підприємницьку діяльність, що має наслідки масових звільнень, відправлень працівників у відпустки за власний кошт, банкрутств та неможливості подальшого фінансового забезпечення своїх родин.

Для більшості з нас кавовий мікробізнес є основним джерелом доходу.


З початку карантину ми покірно зачинили свої кав’ярні, хоча решта закладів ресторанного бізнесу без проблем працювали і працюють на доставку та, що головне, самовиніс!


Також деякі автозаправні станції відкрито продають каву.

Ми не просимо матеріальної допомоги, а звертаємося до вас з проханням внести зміни до діючих нормативно правових актів та дозволити роботу мобільних кав’ярень.

Щоб ми мали елементарну змогу забезпечити себе та наші сім’ї.

У мобільних кав'ярнях відбувається мінімальний контакт з клієнтом.


Якщо порівнювати мобільну кав'ярню з супермаркетом, то де ж є більша вірогідність контакту з великою кількістю людей - в кіоску з однією продавчинею чи в черзі до супермаркету.
 

Ще одне порівняння - багато людей перейшли на каву з автомату, хоча це є ще більшою небезпекою, адже ніхто не слідкує як часто цей автомат дезінфікують та чи роблять це взагалі.

Безумовно, людське життя є найвищою цінністю!

Тому керуючись вказівками МОЗ України та досвідом європейських країн представники бізнесу мобільного харчування в місті Рівне пропонують терміново, а саме з 11 травня - затвердити певні вимоги та дозволити діяльність по реалізації «швидкої» їжі, кавових напоїв та інших безалкогольних напоїв – на виніс, або через спеціально облаштоване віконце видачі.

В свою чергу ми можемо гарантувати забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.
 

Просимо не нехтувати нашим проханням.

Надіємося на розуміння та діалог, адже ситуація що склалася вже досягла критичної позначки і ми вимушені діяти задля того, щоб запобігти економічному краху наших підприємств та сімейних бюджетів, від яких залежить життя наших родин та родин наших працівників.

З повагою!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень