6 небезпечних продуктів на голодний шлунок

Харчуйся правильно і будьте здорові!

Всі хвороби від того, що ми не знаємо, як правильно харчуватися і допускаємо найелементарніші помилки.

ТОП-6 заборон в харчуванні на голодний шлунок.

Сухофрукти

Краще поставити будильник на 10 хвилин раніше, щоб встигнути приготувати сніданок, але ні в якому разі не варто вживати їжу на ходу. На голодний шлунок не варто вживати сухофрукти і горіхи, бо вони здатні викликати неприємні відчуття в шлунку. Ці продукти добре вживати як перекус.

Гострі страви

На голодний шлунок не варто вживати гострі страви, наприклад, перчене м’ясо, салат з великою кількістю цибулі і часнику. Річ у тім, що гострі продукти є сильними подразниками слизової. До того ж не забуваємо про запах з рота.

Чіпси, горішки, сухарики

По-перше, це ударна доза калорій, а по-друге, тепер організму доведеться боротися з Е-добавками, які містяться в цих продуктах.

Фреш з цитрусових

Фреш з цитрусових – це смачно, але на голодний шлунок не варто пити. Одна склянка фрешу зранку може стати причиною гастриту. До того ж це велике навантаження на печінку.

Холодний напій з ранку

З самого ранку нам необхідно «запустити» процес травлення, а холодний напій на голодний шлунок навпаки його загальмує. Якщо хочеться випити води, нехай вона буде кімнатної температури.

Кава

Ударна доза кофеїну з ранку, щоб прокинутися! У вас так починається день? Цей напій не можна вживати на голодний шлунок, бо він подразнює слизові, та й печінка не зрадіє такому початку дня. Поснідали, а каву можна випити по дорозі на роботу.

Харчуйся правильно і будьте здорові!

Джерело: sunny7.ua

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень