

Є нюанси
Суперечки на тему того, що від консервів шкода чи користь не вщухали ніколи.
Попри це, пам'ятаючи про «чорний день», практично кожна господиня має свій «стратегічний» запас різного роду консервованих продуктів, інформує Ukr.Media.
Консерви здатні дуже виручити не тільки при складній фінансовій ситуації, але і коли необхідно приготувати обід або вечерю, як можна швидше.
Адже з баночки консервів можна приготувати гарячі перші або другі страви, салати або закуски.
Але виявляється, консерви не можна вживати одразу після того, як відкрили баночку.
Причина полягає в тому, що консервовані продукти, чи то м'ясо, риба, овочі, чи крупи перед тим, як потрапити в консервну банку, обов'язково піддаються термічній обробці.
Їх тушкують, смажать, варять або просто заливають окропом.
Під час даного процесу, виділяється шкідлива отруйна речовина - фуран.
Яка здатна досить негативно вплинути на здоров'я людини.
Тому фахівці рекомендують не вживати в їжу тільки що відкриті консервовані продукти.
Варто відкрити банку і почекати, хоча б 10 - 20 хвилин.
Буде набагато краще, якщо банку не просто відкрити, а перекласти в тарілку і розподілити по ній. Таким чином пари фурану швидше випаруються.
Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ
Оселедець замість таблеток: яка користь улюбленої риби
Українські водії отримують штраф за користування додатком «Дія»
Не огірки, а “казка”: ці 5 сортів ніколи не хворіють та ідеально підходять для консервування
Час є до 15 травня: ПриватБанк повідомив про важливі зміни для власників карток і Приват24
Цвітуть і не потребують догляду: 4 ідеальні квітки для озеленення могили (ФОТО)
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774