Де замовити здорову та вишукану їжу у Рівному за доступною ціною

Мережа закладів «Ланч» подбала про усі примхи клієнтів

Жодне українське свято не проходить без смачних частувань. А якщо ми скажемо, що таке свято може бути кожного дня? Про це вже подбала мережа закладів здорового харчування та доставки їжі «Ланч». 

Щоденно ви можете замовляти та смакувати вишуканими ресторанними стравами у себе вдома чи на роботі за доступною ціною.

«Ланч» це не просто швидка доставка! Це їжа, приготовлена з турботою з добірних продуктів професійними кухарями й доставлена до вас у найкоротший час.

Також «Ланч» подбає про те, щоб, святкуючи дні народження, весілля, хрестини, річниці, романтичні вечори чи освідчення, ви запам’ятали лише найприємніші моменти й насолодилися ними сповна.

Про повагу до клієнтів, любов до власної справи, найшвидшу доставку та ексклюзивну ресторанну кухню «Ланч» в інтерв’ю з Сергієм ВОЗНИМ.

Чим «ЛАНЧ» відрізняється від інших закладів харчування?

– Ми переконані, що якісна і смачна їжа – це один з головних ресурсів для щасливого життя. Тому ми готуємо страви української та європейської кухні з добірних якісних продуктів на базі сучасної кухні з новітнім обладнанням. Меню змінюється щоденно, щоб забезпечити здорове та збалансоване харчування наших клієнтів.

Однак ключова відмінність «Ланч» від інших закладів харчування полягає у тому, що ви можете замовити не тільки традиційні для доставки страви, а й вишукані ресторанні делікатеси із нашого меню:

медальйони зі свинини, курячі стріпси та фрикасе, карпачо, тушкований кролик. І все це за доступною ціною та зі швидкою безкоштовною доставкою до вас додому, в офіс чи навіть на природу.

А тепер трішки детальніше про ваші сильні сторони:

– Одна із сильних сторін мережі «Ланч» – сервіс. Це стосується і якості обслуговування відвідувачів у наших кафе, і доставки. Ми доставляємо страви у зручний для вас час у спеціальних термобоксах, щоб зберегти неперевершений смак, аромат та користь від їжі, додаємо всі необхідні прибори.

Не менш важлива наша сильна сторона – якість їжі. Щоб страви приносили не лише смакову насолоду, а й користь, для їх приготування ми ретельно добираємо продукти, розробляємо збалансоване меню, а приготуванням займаються справжні професіонали у своїй справі.

І не на останньому місці – різноманіття. Меню змінюється щодня, і з нього можна вибрати страви на будь-який смак, настрій та потреби: для поціновувачів традиційної української кухні у нас є ароматний борщик і апетитні вареники, для тих, хто любить пікантні вишукані європейські страви, наші кухарі готують пасту, фрикасе, карпачо, а для любителів солоденького – натуральний зефір, чизкейки, круасани, тірамісу.

Якими саме стравами та десертами ви можете здивувати вибагливого відвідувача?

– Ми цінуємо кожного відвідувача і замовника, тому намагаємось втілити різні смакові вподобання. Саме з цим прагненням і пов’язаний наш великий асортимент.

Кожен може знайти те, що до вподоби саме йому: апетитну піцу, смачні роли, вишукану пасту, ароматний лагман, дієтичні парові котлети, салати зі свіжих овочів, натуральні й корисні солодощі без барвників та консервантів.

У нас безалкогольні заклади, але велику увагу приділяємо напоям: готуємо натуральний лимонад і ароматну зернову каву, фреші, чай.

Які страви у вас можна замовити з доставкою?

– Ми швидко приготуємо та доставимо усе, що є в нашому меню. Тож нашим клієнтам не потрібно більше перейматися, що приготувати та взяти з собою на роботу – комплексні обіди від «Ланч» порадують відмінним смаком та користю.

До того ж у нас можна замовити щоденну доставку обідів або навіть триразове харчування колективів 7 днів на тиждень, без вихідних.

Ми накриємо стіл для романтичної чи сімейної вечері, доставимо смаколики для гучної вечірки чи дитячого свята – ви зможете радувати рідних та близьких смачними й корисними стравами не тільки на свята, а й кожного дня, бо «Ланч» – це щоденний помічник для родини.

А чи можна замовити у вас організацію свята?

– Так. Наш персонал із задоволенням приготує і доставить страви для будь-якого свята: весілля чи річниці, дня народження, корпоративу, романтичного побачення чи вечірки.

У нашому меню ви знайдете все необхідне для смачного фуршету, тематичного вечора чи зустрічі з друзями. Доставка у зручний для вас час виручить тоді, коли гості приходять неочікувано, і тоді, коли свято було таким довгожданим. За вишуканими стравами від «Ланч» спілкування з рідними та друзями буде ще більш приємним!

Наші послуги:

  • Безкоштовна доставка по місту.
  • Організація харчування колективів тричі на день, сім днів на тиждень, без вихідних.
  • Організація дитячого харчування.
  • Організація дієтичного та спеціалізованого харчування для медичних закладів.
  • Організація виїзних заходів.

Спеціально для вас:

  • Доступні ціни
  • Якість
  • Сучасний дизайн
  • Хороший настрій
  • Приємна атмосфера
  • Чекаємо на вас з 7:00 до 18:00

Ми запрошуємо відвідати наші заклади та посмакувати делікатесами в приємній атмосфері зі швидким обслуговуванням або обрати з меню страви, якими хочете поласувати, і замовити доставку додому чи в офіс. Насолоджуйтесь кожною миттю, а ми подбаємо, щоб вона була смачною!

 ЛАНЧ

м. Рівне, вул. С. Крушельницької, 77

тел.: +38 068 161 33 27

http://lanch.rv.ua/

Їдальня ПМК

м. Рівне, вул. Курчатова, 60

тел.: +38 068 161 33 27

* на правах реклами

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень