Рот на замку – Ракам, розірвання стосунків – Водоліям: гороскоп на 6 серпня

А Козерогам не потрібно знущатися з себе

ОВНИ

Будьте обережні у всьому, оскільки є ризик травм. У тому числі й психологічних. Вам буде важко об'єктивно оцінити ситуацію, а це може призвести до конфліктів.

ТЕЛЬЦІ

Слухайте свій внутрішній голос. Він буде направляти вас на правильний шлях, тому, якщо відчуєте, що не хочете з кимось зустрічатися або виконувати якусь роботу, то можете з чистою совістю цього не робити. Цього дня вас можуть порадувати близькі люди.

БЛИЗНЮКИ

Вам піде на користь зміна обстановки. Якщо є можливість якось змінити свій звичний графік, то обов’язково нею скористайтеся.

РАКИ

Не діліться своїми потаємними думками навіть з близькими людьми, оскільки вони можуть розповісти ваші таємниці іншим.

ЛЕВИ

День підходить для розкриття ваших творчих здібностей. Постарайтеся більше часу приділяти улюбленій справі. І головне - не дозволяйте собою маніпулювати.

ДІВИ

Будуючи плани, не налаштовуйтеся на конкретний результат. Також зараз вдалий час для шопінгу - вам вдасться зробити вигідні покупки, не витративши багато грошей.

ТЕРЕЗИ

Цей день подарує багато можливостей, тому спокійно плануйте складні справи та важливі зустрічі. Також вас чекає доленосне знайомство, яке може перерости у велику любов. 

СКОРПІОНИ

Не звертайте уваги на маленькі непорозуміння, які виникнуть не з вашої вини. Якісь плани можуть зірватися, бо вам просто не вистачить часу на їх втілення. Постарайтеся отримувати якомога більше позитивних емоцій і спілкуватися тільки з приємними людьми.

СТРІЛЬЦІ

Довіряйте своїм внутрішнім відчуттям і робіть так, як вважаєте за потрібне. Намагайтеся не впустити шанс на підвищення – доля точно дасть вам його цього дня.

КОЗЕРОГИ

Ви можете відчути себе розбитими, тому особливого бажання працювати у вас не буде. Не знущайтеся з себе і дайте собі змогу перепочити. Тим паче, що ви зможете легко надолужити згаяне. 

ВОДОЛІЇ

Несприятливий день для укладання партнерських угод. Можуть відбутися серйозні зміни в особистому житті. Але ваша віра у краще допоможе вам це пережити.

РИБИ

Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій. Якщо спробуєте щось вимагати, то отримаєте лише роздратування та нерозуміння.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень