Рівняни скаржаться на холодні батареї

До редакції Радіо Трек надійшли звернення від мешканців міста, які кажуть, батареї ледь теплі, а температура в квартирі не комфортна

Із зниженням температури повітря на вулиці все більше рівнян скаржаться на холод і в своїх оселях. Як повідомили наші слухачі, у різних районах нашого міста, зокрема, на вулицях Гагаріна, Степана Бандери, Проспекті Миру та Кавказькій батереї ледве теплі:

 

У Рівнетеплоенерго кажуть, що підприємство не економить. Така ситуація допустима у будинках, де встановлені теплові лічильники і температура регулюється вручну.

А от про проблеми в будинках, де теплові лічильники не встановлені, в Рівнетеплоенерго не чули, кажуть подібних звернень до підприємства від мешканців не було, говорить директор підприємства Степан Коропецький:

 

 

- Ні, економії в нас ніякої немає. Заявок в мене на аварійці незакритих на даний час немає. Мені треба конкретно заявки, я зможу їх опрацювати і сказати, з чим це зв’язано. Можливо, це зв’язано зі встановленням теплових лічильників. Дуже багато є випадків, де встановлені лічильники відповідальна особа економить розхід тепла по лічильнику.

 

В свою чергу міський голова Володимир Хомко теж пообіцяв взяти це питання на особистий контроль. Каже, про економію не може бути й мови:

 

 

- Дайте мені адреси, я буду працювати особисто. Я одразу посилаю бригаду в будинок – будемо розбиратися. Якщо він (Степан Коропецький, директор «Рівнетеплоенерго»,-ред.) десь буде економити, ми будемо давати їм «по перше число».

Разом з тим, Степан Коропецький пообіцяв розповісти про результати перевірки скарг у понеділок.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень