Рівнянам відновлять гаряче водопостачання

В планах Рівнетеплоенерго зробити це вже з 1 жовтня

Про це повідомляє "Рівнетеплоенерго". Нагадаємо, за новими тарифами вартість гарячого водопостачання за нормою на одну особу коливатиметься від 139 до 150 гривень. В залежності від наявності рушникосушильника. За умови наявності лічильника ціна становить від 45 до 49 гривень за метр кубічний.

Між тим, тепловики просять споживачів перевірити крани гарячої води та закрити їх, щоб під час відновлення подачі не допустити нераціонального водоспоживання та можливого підтоплення себе та своїх сусідів.

Також колектив ТОВ «Рівнетеплоенерго» звертається до споживачів, які мають борги, терміново сплатити  їх, щоб товариство мало можливість своєчасно та в повному обсязі розрахуватися з НАК «Нафтогаз України» за спожитий природний газ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень