У Рівному гарячу воду подаватимуть за графіком

Щоправда, де в кого вона буде протягом усього дня

Лише 17 багатоповерхівок Рівного, які обслуговує Рівнетеплоенерго, нині без гарячої води. Всі котельні підприємства запущені і готові до обслуговування об‘єктів житлової сфери та понад 350 житлових будинків. Щоправда, є й проблемні ділянки – про них розповідає перший заступник Рівнетепленерго Сергій Гаврилюк:

 

Наразі проблем з подачею гарячої води немає, за винятком споживачів на вулицях Крушельницької, Васильченка та Набережій. Причиною цьому є ремонтні роботи. Зокрема на Крушельницької – з заміни центральної теплової мережі, діаметром 219 мм. Орієнтовний термін завершення робіт – сьогодні ввечері.

Втім, за словами пана Гаврилюка, до завтра проблеми мають бути усунені і з водою будуть усі споживачі. Варто зауважити, що гаряче водопостачання буде здійснюватись за графіком, погодженим з управлінням житлово-комунального господарства міста. Тобто з 6 і до 9 та з 18 і до 23 години. У закладах соціальної сфери та у будинках, які обслуговує котельня на вулиці Князя Володимира, гаряча вода буде з 6 і до 24 години.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень