Сьогодні у Рівному знову говоритимуть про субсидії

А також про готовність районів до зими

Тему вкотре озвучать на засіданні колегії Рівненської облдержадміністрації. Зокрема, проаналізують діяльність районів за січень-серпень 2015 року. Нагадаємо, минулого тижня перший заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський зауважив, що кількість отримувачів субсидій в області зросла у 8 разів і на сьогодні майже досягла 80 тисяч домогосподарств. До 30 жовтня субсидії отримуватимуть мінімум 119 тисяч сімей області.

Юрій Приварський

Загальний відсоток призначення субсидій становить майже 94%. 100% звернень опрацьовано у місті Кузнецовську, Зарічненському та Гощанському районах. До районів доведена мінімальна кількість домогосподарств, яким до 30 жовтня 2015 року мають бути призначені субсидії. Для Рівненської області ця цифра становить 119 тисяч сімей.

 

Додамо, що на сьогодні середній розмір субсидій становить 200 гривень на родину. Між тим, у ОДА сьогодні говоритимуть не лише на цю тему. Голови райдержадміністрації також звітуватимуть про готовність до зими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень