Від «тотальної зради» - до «а хтось бачив угоду?»: рівняни про погодження «формули Штайнмаєра»

Крок до спроби припинити війну на сході викликав бурю емоцій у мешканців Рівненщини

Мешканці області одні обурювалися і закликали на протест, інші були більш помірковані і вважали, що спочатку треба побачити документ, який підписали. Вони висловлювалися у Фейсбуку так:

Юрій Клекотка 2 год · Я гуманітарій. Ще вчителі у школі казали, що всілякі формули, то не моє. Тим більше всяких там Шварценегерів і Штангенциркулів. Але якщо щось передбачає відновлення нашого контролю над кордоном, то це VERY GOOD. Візьмемо їх і в кільце, до себе, а тоді ми зможемо і "вибори перевибрати" і "статуси перестатусити" і "сєпарів пересаджати" і ніхто уже нічого нам не зробить. #ОптимістаПост #НеЗрада #НеЗеленобот #НеПорохобот #ФормулаШопенгауера

Olesya Miklyha‎ 22 хв. · Що, Рівненщина мовчатиме і не стане вимагати від своїх депутатів скасування формули зради?

Дмитро Стрихарчук Знати б ще що саме там написано... тоді можна було б і обирати за чи проти... а коли не знаєш деталей, то і вимагати щось дивно. Давайте для початку вимагати текст угоди...

Олександр Ірванець 43 хв. · 2 ЖОВТНЯ
***
Я добре бачу колізію, і я читаю алюзію.
Це ж іще одну осінь треба перевести на революцію...

Сергій Кальмук Текст самого документу хоч хтось сам читав, хоч десь він є в вільному доступі? Про що взагалі йде мова, де, курва, той папер офіційний? У третій групі запитую - ніде немає відповіді.

Юрій Поліщук Називайте речі своїми іменами: це банальна капітуляція.

Serhii Serhiichuk Це тотальна зрада... деремні 15000 жертв війни...А 3е революція за останні 20 років вже не реальна...
Тому можемо тільки спостерігати за розпадом нашої неньки

Юлія Ковальчук Ну немає задокументованих пунктів формули, рано рвати волосся

Світлана Сирота Юлія Ковальчук аби не пізно. Волосся ніхто не рве. Але коли йдеться про проведення "демократичних виборів" на тимчасово окупованій території України - не знаю чи плакати, чи сміятися.

Svitlana Nikolina Мені пофіг на Зеленського. Це чоловіка обирають за формулою "подобається - не подобається". Мене не влаштовує те, що він робить. Чи що роблять його руками. Чи що йому там руки замінює. Тому дискусію в русло емоцій переводити не варто. Сьогодні відбулась капітуляція України перед ворогом. І це мене настільки не влаштовує, що ви собі навіть не уявляєте.

Лена Ровенская · 45 хв. Ні злочинній формулі Штайнмайєра! Ні капітуляції!

Андрій Шулепа Здається, зеленський перейшов останню червону лінію... Народе!!! Прокидайся!!! Ми можемо втратити Країну!!! Ріки крові, тисячі смертей - таку ціну ми ВЖЕ заплатили!!!

Michael Sadovsky Для загалу: формулу - в студію.І проти чого треба виступати?

Галина Сидорчук Збирайтесь на площі і одразу на передову! А то дуже зручно тут вимагати війну і підставляти наших героїв!
Живемо,відпочиваємо, святкуємо та про війну згадуємо не часто...
Мені дорожчі життя людей,а не територія з лугандосами!

Олександр Леонідович Рано щось кричати, не знаючи всього змісту. Но відводити війська це - недобре.МИ СТОЇМО НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ!!

А були й такі рівняни, які реагували з гумором:

Валентин Дупак 2 год · НОВИЙ ФБ-ТЕСТ:
"А, хто ти за формулою Штайнмайєра?"

 

Sasha Shevchuk 11 хв. ·Україна підписала формулу Штайнмайєра, щоб відволікти нашу увагу від початку опалювального сезону!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень