Рівненський ЦНАП запроваджує новий сервіс

Фахову консультацію можна буде отримати телефоном

Отримати фахову консультацію телефоном незабаром можна буде у Рівненському центрі надання адмінпослуг.

До кінця тижня у ЦНАПі планують відкрити єдиний номер, за яким телефонуватимуть у центр, а звідти громадян автоматично переводитимуть у необхідний сектор.

Нині ж рівнянам необхідного спеціаліста часом доводиться шукати за кількома номерами. Більше про нововведення говорить директор ЦНАПу Юлія Шигорева:

- У нас є телефони, але коли людина телефонує, наприклад, до сектору паспортних послуг, вона може потрапити у дозвільний відділ чи відділ адміністративних послуг. Це не дуже зручно. До кінця тижня ми маємо встановити IP телефонію – це буде єдиний номер, на який буде потрапляти наш клієнт, і далі система вже буде розподіляти. Людина обиратиме собі необхідний сектор і потраплятиме вже на відповідного адміністратора цього сектору.

Цей номер – 43-00-43.

Голос, який супроводжуватиме клієнта – це голос державного реєстратора Галини Харитонової, яка пройшла конкурсний відбір і визнана голосом ЦНАПу, каже Юлія Шигорева.

"Голос ЦНАПу" - на фото праворуч

Між тим, у планах на поточний рік - розробити електронний кабінет, аби не приходячи у центр можна було не лише проконсультуватися, а й замовити певні послуги.

До речі, 29 січня рівненському ЦНАПу виповнилося 2 роки.

На його відкриття у 2016 році приїжджав Президент. Тоді Петро Порошенко зазначив, що ЦНАП у Рівному – це етап боротьби з корупцією.

За цей час у Рівному вдалося створити передовий центр, досвідом якого користуються 26 міст України, говорить перший очільник ЦНАПу, а нині – заступник міського голови Віталій Герман:

- За два роки роботи ми багато чого зробили. Найголовніше – це створили ефективну команду, яка стала платформою для проведення реформи адміністративних послуг не лише у місті Рівному, а й для усієї України. Ми є активними учасниками багатьох проектів, запровадили дуже важливі для міста нашого інновації у сфері реєстрації місця проживання. Наш досвід використовують 26 міст.

Зауважимо, що нещодавно у ЦНАПі видали 10-тисячний закордонний паспорт. За це рівнянка отримала подарунок.  

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень