У скільки платникам податків Рівного обійдеться утримання ЦНАПу у 2018 році

І на що ці гроші витратять

Загалом на утримання Рівненського регіонального центру надання адмінпослуг його керівник Юлія Шигорєва попросила міську раду виділити 16 мільйонів 338 тисяч гривень. З цієї суми, за її словами, майже 12 мільйонів гривень буде витрачено на зарплати ( в установі є нині 74 працівники, однак штат збираються розширити), 800 тисяч – на оплату комунальних послуг, решта – на всі інші видатки.

Детальніше про те, на що буде витрачена решта коштів, розповіла керівник Рівненського ЦНАПу Юлія Шигорєва:

Це послуги поштових відправлень, з технічного захисту інформації, з перезарядки вогнегасників, картриджів, тонерів, прибирання службових приміщень, місць загального користування, оплата послуг телефонного зв’язку, мобільного зв’язку (ми відправляємо смс-повідомлення про отримання готового документу і поточний ремонт локальних мережі й обладнання).

 

Також просимо предмети, обладнаня та інвентар для забезпечення роботи Рівненського регіонального центру: папір, факс-папір.

Окрім цього, за словами Юлії Шигорєвої, кошти будуть витрачені на витратні матеріали та матеріали для комп’ютерної техніки, матеріали-комплектуючі, дрібні деталі для ремонту комп’ютерної техніки, на канцтовари, на калькулятор. Також у ЦНАП збираються закупити телефонні апарати для того, щоб запровадити айпі-телефонію - технологію, що дозволяє використовувати інтернет-мережу для ведення телефонних розмов. 

Бюджетна комісія міськради такі видатки погодила. Далі черга - за міською радою. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень